Käännöstoimisto Reword

Sama viesti, eri kieli.

Käännöstoimisto Reword tarjoaa käännöksiä, oikolukua ja tekstinhuoltoa.

Selkeä ja virheetön kieli antaa sinusta ja yrityksestäsi asiantuntevan ja luotettavan kuvan. Tämä pätee erityisesti asiakas- ja markkinointiviestintään. Kirjoitus- ja yhdyssanavirheet voivat herättää hilpeyttä, mutta eivät luottamusta osaamiseesi tai tuotteisiisi. Mitä selkeämmin ja sujuvammin viestisi esitetään, sitä paremmin se menee perille ja saa aikaan halutun lopputuloksen, esimerkiksi uuden sopimuksen tai tilauksen. Erotu eduksesi sujuvalla sanomalla!

Käännökset

Käännöskieliparimme ovat:

- englanti–suomi–englanti
- ruotsi–suomi
- ranska–suomi.

Yleistekstien lisäksi erikoisalaamme ovat tekniikka-, markkinointi- ja talouskäännökset. Käännämme myös esimerkiksi internet-sivuja, käyttöohjetekstejä, lehdistötiedotteita ja eri aiheisia asiakirjoja ja esitteitä.

Oikoluku ja tekstinhuolto

Käännöstoimisto Reword muokkaa mielellään suomenkielisen tekstisi julkaisukuntoon. Laitamme pilkut paikoilleen ja lauserakenteet järjestykseen.

Oikoluku: Tekstistä tarkistetaan oikeinkirjoitus, pilkut, pisteet ja muut välimerkit, yhdyssanat, lyhenteet ja numeroilmaukset. Oikoluku sopii hyvin kiireisen aikataulun teksteille.

Tekstinhuolto: Tekstinhuolto on oikolukua perusteellisempaa tekstin tarkistusta. Oikoluvun lisäksi tekstin rakenne muokataan sujuvaksi, jotta se ilmaisee parhaalla mahdollisella tavalla viestisi sisällön.

Oikoluku ja tekstinhuolto tehdään aina alkuperäistä tekstiä kunnioittaen. Halutessasi hyväksytämme muutokset, joten voit olla varma, että viestisi sisältö ei muutu.